NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Ξένη Πεζογραφία / Ήθελα να πετάξω

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ήθελα να πετάξω
Κάρλο Λουκαρέλι

Εκδόσεις
Καστανιώτη

ISBN: 978-960-03-5788-2
Μετάφραση: Δήμητρα Δότση
Σελίδες: 352
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 06/11/2014

Τιμή | 15.34 €

προσθήκη στο καλάθι

 

Περίληψη

Εγώ δεν θέλω να βρω λύση.

Εγώ θέλω εκδίκηση.

Σε μια Μπολόνια που δεν είναι πια η ίδια, ένας δολοφόνος επιβάλλει τη δική του δικαιοσύνη απέναντι στην αδικία που αντικρίζει γύρω του. Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τον πολεμήσει. Η Γκράτσια Νέγκρο. Όμως ούτε κι εκείνη είναι πια η ίδια. Και δεν θέλει πλέον ούτε καν να ακούει τη λέξη «σίριαλ κίλερ».

Το μυθιστόρημα της οργής του σήμερα. Της απόλυτης, αθεράπευτης οργής. Το μυθιστόρημα των συναισθημάτων, της μοναξιάς, της αβεβαιότητας του σήμερα.

Βιογραφικά στοιχεία

Κάρλο Λουκαρέλι

O Κάρλο Λουκαρέλι γεννήθηκε στην Πάρμα το 1960. Είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος, σεναριογράφος και παρουσιαστής της πετυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής Blu Notte? Misteri Italiani που προβάλλεται στη δημόσια ιταλική τηλεόραση από το 1998. Τα μυθιστορήματά του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες κι έχουν αποσπάσει πλήθος διακρίσεων μεταξύ των οποίων τα βραβεία Scerbanenco και Silver Dagger Award. Μαζί με τον Νικολό Αμανίτι θεωρείται ο πιο αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος της γενιάς που γεννήθηκε τη δεκαετία του ?60. Από τις Εκδόσεις Καστανιώτη κυκλοφορεί επίσης το μυθιστόρημά του Μέρα με τη μέρα (μτφρ. Δήμητρα Δότση, 2005), ενώ διήγημά του περιέχεται στη συλλογή Εγκλήματα (μτφρ. Ανταίος Χρυσοστομίδης, 2006).




Βιβλιογραφία